EIR Cloudberry Serum Foto: Nina Skalstad
Skjønnhet 12 aug

3 ting vi jobber med

EIR-universet er hele tiden under utvikling — og det er gøy! Tre prosjekter har stått høyt på agendaen i sommer, og nå er tiden endelig inne for å dele de med dere. Her er noe av det som har pågått bak pc-skjermene til EIR teamet i det siste.

Av: Elle Fure

1. LANSERING AV NYE PRODUKTER

Spenn dere fast — to splitter nye hudpleieprodukter er rett rundt hjørnet! I høst har vi gleden av å ønske Cloudberry Toner og Cloudberry Serum velkommen til EIR familien. Cloudberry Toner renser huden ekstra godt, og gjør den klar til å ta imot andre produkter. Cloudberry Serum inneholder C-vitamin, som bekjemper aldringstegn og bidrar til sunnere, yngre og mer glødende hud. Hva mer kan man be om?

Begge produktene er godkjent av Svanemerket og Ecocert COSMOS NATURAL og bærer sertifiseringene på etiketten.

Vi krysser fingrene for at disse to hudpleieheltene er på plass i løpet av oktober.

2. UTVIDELSE AV EIR-UNIVERSET

Er du gravid eller nybakt mamma? Da har vi noe helt spesielt på lur til deg! Vi jobber i disse dager med en spennende utvidelse av EIR-universet — nemlig en serie med pleieprodukter rettet mot mor og barn. I likhet med EIR vil serien være vegansk med ingredienser hentet fra den skandinaviske naturen.

Prosjektet er fortsatt i startfasen, men vi har landet både navn og visuell identitet til det nye undermerket til EIR. Det blir lekent, fargerikt og feminint med en god dose bærekraftige prinsipper i bunn — selvfølgelig. Med denne nye serien håper vi å ta enda noen «babysteps» i retning en renere klode og bedre fremtid for fremtidige generasjoner.

Så til alle baby mamas der ute: stay tuned!

3. FORBEDRING AV HUDANALYSEN

Har dere sett at hudanalysen vår er nede? Det er fordi vi gjør forbedringer på den! I forbindelse med bytte av nettbutikksplattform tidligere i sommer, har vi benyttet anledningen til å gi hudanalysen vår et lite ansiktsløft. Målet er å tilby en bedre brukeropplevelse (dette gjør vi ved å forenkle noen av stegene) og mate mer data inn i maskineriet for å sikre et mer nyansert analyseresultat.

Siden vi lanserte hudanalysen i 2019 har vi fått inn et stort antall selfier fra kvinner og menn som har gitt oss tillatelse til å bruke bildene deres til å forbedre analysen. Vi har et team med hudterapeuter som jobber for øyeblikket med å manuelt sortere bildene og legge inn all relevant data i maskinlæringsmodellen som hudanalysen vår er bygget på. Et større datagrunnlag vil gi et mer treffsikkert og skreddersydd resultat.

Har du forslag til hvordan vi kan gjøre hudanalysen vår enda bedre? Da vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt på Instagram eller send oss en epost på contact@eirscandinavia.com.

Flere stories

0
Din handlekurv