EIR ansiktskrem Foto: Gine Margrethe Larsen Qvale
Skjønnhet 02 okt

Alt om ansiktskrem

Hva er forskjellen på de ulike ansiktskreme våre, og når bør du bruke de? Her er fasiten.

Av: Elle Fure

DAGKREM

Cloudberry Face CreamEkstra næringsrik ansiktskrem til tørr og sensitiv hud

Dersom du ønsker å utsette aldringstegn, bør bruk av dagkrem inngå som en viktig del av din hudpleierutine. Dagkrem beskytter nemlig huden mot ytre påkjenninger og tilfører den fukt og næringsstoffer, slik at den blir både sterkere og ser yngre ut lenger.

Cloudberry Face Cream inneholder multeekstrakt, som gir huden en intens beskyttelse som varer. Multer er rike på antioksidanter, som bekjemper ytre stress og bidrar til å bygge opp og fornye huden. Denne ansiktskremen er også utstyrt med pleiende og mykgjørende oljer fra havre og raps, som tilfører huden Omega-3 og -6 fettsyrer, samt vitamin E.

Blueberry Face CreamDagkrem til normal og kombinert hud

Denne ansiktskremen er perfekt for deg med normal eller kombinert hud. Med antioksidanter og vitaminer fra blåbær og multer beskytter Blueberry Face Cream huden mot eksternt stress samtidig som den gir masse fukt.

Vet du hvorfor blåbær er blå? Blåfargen stammer faktisk fra alle antioksidantene som denne bæren inneholder. Disse antioksidantene – kalt antocyaniner – beskytter huden mot frie radikaler. Blåbær er også en god kilde til vitamin C, som hjelper huden å produsere kollagen og dermed bevare sin naturlige elastisitet.

Begge dagkremene våre bør påføres om morgenen på renset hud.

NATTKREM

Oat Face CreamEkstra næringsrik ansiktskrem til tørr og sensitiv hud

Hvis du noen gang har tenkt «er det egentlig forskjell på dag- og nattkrem?» så er svaret definitivt ja! Nattkremer, som skal påføres på renset ansikt før sengetid, er ofte formulert med en mer intens konsentrasjon av reparerende ingredienser for å støtte hudens cellefornyelse om natten.

Oat Face Cream er en nattkrem som er spesielt godt egnet for deg med tørr og sensitiv hud. Den inneholder havreolje, som mykgjør og gir næring til huden. Betaglukan, som finnes i havreoljen, bidrar til å gjøre huden mer elastisk. I tillegg inneholder Oat Face Cream algeekstrakt. Algeekstraken i denne ansiktskremen stammer fra grønnalgeslekten. Råvaren inneholder viktige aminosyrer, samt mineraler som magnesium, kalsium og kalium. Disse gir næring og fukt til huden, samtidig som de hjelper den å beskytte og fornye seg.

ØYEKREM

Rosehip Eye CreamFuktighetsgivende og parfymefri øyekrem til alle hudtyper

I løpet av en dag er øynene våre involvert i mye action. Vi smiler og ler, blunker og myser. Vi gnir de godt etter en lang arbeidsdag, eller med jevne mellomrom når allergisesongen står på. Kanskje vi også får behov for å tørke bort noen tårer. All denne aktiviteten sliter på huden i øyeområdet. Visste du det?

Huden rundt øynene er tynnere og mer delikat enn huden i resten av ansiktet, og derfor trenger den spesialtilpasset pleie. Rosehip Eye Cream er utviklet for å gi det ømfintlige område rundt øynene ekstra fukt og glød. Kremen har en lett og deilig konsistens, som gjør at den trekker raskt inn i huden. Rosehip Eye Cream inneholder mykgjørende nypeolje med Omega-3 og -6 fettsyrer som både beskytter huden mot stress og tilfører den glød. Kremen inneholder også blåbær, som er en naturlig fuktgivende ingrediens.

Brukes både morgen og kveld.

TIPS FRA TEAMET: Dersom huden din trenger enda mer fukt, anbefaler vi å påføre Rosehip Serum under ansiktskremen (enten kun på tørre flekker eller i hele ansiktet).

Flere stories

0
Din handlekurv