Emilie Tømmerberg EIR
Skjønnhet 24 sep

Ei din egen skjønnhet

EIR er et merke skapt av kvinner for kvinner. Helt fra starten har vår ambisjon vært å hjelpe kvinner å omfavne det unike og vakre ved seg selv. Vi kan ikke løse alle hudproblemer, dessverre, men vi kan tilby produkter som fremhever det flotte du har fått fra naturens side. Skjønnhet, i vår mening, skal være enkelt, naturlig, og individuelt.

Av: Elle Fure

#Eidinegenskjønnhet er derfor vår oppfordring til deg som leser dette! Trenger du en liten dytt i riktig retning? Våre ambassadører har vært modige nok til å dele sine skjønnhetshistorier. Vi håper de vil inspirere.

 

 

Emilie Tømmerberg – Skjønnhetsprofil og EIR ambassadør

Jeg har alltid hatt mye hår på kroppen og spesielt armene plaget meg i mange år. Jeg fikk høre jeg hadde «apearmer» i tenårene og selv om jeg ikke tok det så voldsomt tungt, husker jeg det fortsatt. Skjønnhetsindustrien har skapt et ideal med en hårfri kvinnekropp og sannheten er at det er svært få av oss har det. Nå setter jeg pris på den sterke hårveksten som også gir meg mye hår på hodet.

Emilie Tømmerberg EIREmilie Tømmerberg EIR

Ingrid Bergtun – Sydame og EIR ambassadør

Jeg har ganske sensitiv hud, så jeg blir rød i ansiktet bare jeg beveger meg ut døren. Da jeg var yngre plaget det meg spesielt i gymtimene og hindret meg i å gi alt. Nå setter jeg stor pris på den ekstra naturlige blushen huden min gir meg etter en aktiv dag og sminker meg bare hvis jeg har lyst — ikke for å skjule noe.

Ingrid Bergtun EIRIngrid Bergtun EIR

Gine Margrethe Larsen Qvale – Skjønnhetsprofil og EIR ambassadør

Dette er meg og mitt melasma kart. Jeg har hatt melasma i 10 år, og for hvert år som går, så endrer «kartet» seg. For et par år siden begynte jeg endelig å akseptere dette «hudproblemet», og etter det har jeg faktisk begynt å like det. Det gjør meg unik! Disse pigmentflekkene er mine ansiktsstjerner. Og hva er vel en himmel uten stjerner?

Gine Margrethe EIR

Gine Margrethe EIR

Anja Stang – Grønn livsstilsblogger og EIR ambassadør

Jeg er født midt på 70-tallet og har på mange vis alltid vært et naturbarn. Forbildene mine var naturlig vakre kvinner, med rufsete hår, jeans og t-skjorte. Tenk en ung Jane Birkin, Charlotte Rampling og Françoise Hardy. Ofte franske, sensuelle kvinner som er så flotte, tilsynelatende uten å prøve. Muligens var det også derfor jeg sluttet å farge håret etter at jeg bodde i Paris og i årevis hadde en tung pannelugg som signaturlook.

Jeg elsket rød leppestift, usminket hud og en lugg som var litt fuktig etter å ha danset hele natten på en intim, fransk bar. Like høyt elsket jeg luksus, og under mine mange år i magasinbransjen var hudpleie- og sminkeprodukter fra Chanel, Dior og La Prairie den hellige gral. Og for cirka 12 år siden, da jeg jobbet i ELLE og skulle skrive en artikkel som var svært kritisk til kosmetiske inngrep, ble jeg «lurt» til å prøve fillers. (Oh, the irony!) I 10 år var jeg så flau at jeg ikke fortalte det til en levende sjel. Jeg var jo ikke sånn!

Da var jeg 33. Det blir virkelig ikke lettere å stå imot «ungdomspresset» når man har rundet 40 forlengst.

Les resten av Anjas skjønnhetshistorie her.

Foto: Marte Garmann

Flere stories

0
Din handlekurv