Foto: Hinda Fahre
Skjønnhet 05 mar

For kvinner, av kvinner

Dette er damene som fikk EIR Scandinavia oppe og stå

Av: Elle Fure

For deg som ikke kjenner oss, er EIR kanskje bare et hudpleiemerke på de digitale handlehyllene du klikker deg innom en sen søndagskveld. Men vi som jobber i EIR er litt stolte av å fortelle at vårt merke faktisk er en god del mer enn det.

Visste du at EIR er utviklet av kvinner, for kvinner?

EIR Scandinavia ble født fordi vi ønsket å hjelpe kvinner å bli ekspert på sin egen skjønnhet med hudpleieprodukter som dekker deres behov. Vi ville finne og tilby alle damer der ute et bedre alternativ – både for hud, miljø og brukskonto. Målet vårt var å lage trygge, veganske skjønnhetsprodukter som faktisk funker, uten at det går på bekostning av lommebok eller klima. Og siden kvinnedagen er rett rundt hjørnet tenkte vi det hadde vært fint å feire at vi faktisk fikk det til.

Hils på damene som har dedikert tid og krefter for å få et mer brukervennlig og bærekraftig hudpleiemerke oppe og stå.

 

Vi ville finne og tilby alle damer der ute et bedre alternativ – både for hud, miljø og brukskonto.

 

Nina Skalstad – er gründeren og lederen av EIR. Gjennom en rekke intervjuer med skandinaviske kvinner ble det tydelig for Nina at hudpleiemerkene på markedet i dag ikke helt måler opp til forventningene. Hun ønsket å utfordre skjønnhetsbransjen og skape en mer personlig og naturlig hudpleieserie som virkelig svarte på kvinners behov. Rustet med innsikt, haugevis av inspirasjon og solide erfaringer innen hudpleie, tok Nina saken i egne hender. Slik ble EIR Scandinavia til.

Sonja Wigert – var tidlig tilhenger av Team EIR. Med femten års erfaring som hudterapeut inntok Sonja rollen som EIRs hudekspert ved merkets oppstart, og delte sin kunnskap, hudpleietips og historier med EIRs følgere. Nå er hun straks tobarnsmor og bistår Team EIR med å svare på spørsmål knyttet til hudpleie og graviditet.

Elle Fure – er EIRs nyeste tilskudd. Hun plukker ideér fra hodet til Nina og planter de i kreative omgivelser på nettsiden eller Instagramprofilen til EIR. Storytelling er hennes sterke side, og fokuset hennes er å formidle EIRs historie til de som vil høre på. I tillegg til å snakke om EIR, er Elle også svært opptatt av å lytte til tilbakemeldinger fra kunder, slik at hun og Nina kan sikre at EIR Scandinavia alltid forbedrer seg og svarer på forventningene.

Gine Margrethe Larsen QvaleEmilie Tømmerberg & Ingrid Bergtun – er EIRS ansikter utad. Disse fantastisk flinke damene har lenge vært EIRs støttespillere og jobber med å synliggjøre EIR Scandinavia i sine kanaler. Gine og Emilie har vært med EIR fra starten og kan sies å være merkets første og største fans. Vi ble kjent med Ingrid i fjor høst og falt pladask for hennes brennende engasjement rundt bærekraft. Følelsen var gjensidig og det tok ikke lang tid før et forhold oppstod på sosiale medier.

Hinda Fahre – har vært EIRs faste fotograf fra begynnelsen, og vi får ikke nok av hennes enestående øye og talent for å fange vakre, naturlige øyeblikk. Alle modellbildene på eirscandinavia.com er tatt av henne. Og det håper vi de vil være fremover også!

 

 

Gratulerer med kvinnedagen fra alle oss i EIR!

Bli medlem og motta mer inspirasjon og flere skjønnhetstips gjennom vårt nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av.

Flere stories

0
Din handlekurv