EIR teamets favorittprodukter
Skjønnhet 27 aug

Heltene på hylla: EIR teamets favorittprodukter

Her er hud- og skjønnhetsproduktene EIR teamet sverger til.

Av: Elle Fure

Litt nysgjerrig på hvilke produkter som befinner seg på badet til oss som jobber i beauty-bransjen? Her er en ærlig oversikt over EIR teamets hylle-helter.

Nina – Gründer & Daglig Leder

EIR Blueberry Cleanser
Denne rensemoussen kan jeg ikke skryte nok av. Den gjør nemlig to ting på én gang — fjerner alt av sminke (også mascara, uten å svi) og gir huden en pleiende rens. I tillegg har den en herlig, myk konsistens og frisk lukt. Jeg har brukt den hver morgen og kveld i to år!

EIR Cloudberry Enzyme Peeling
Dette er en skikkelig tøffing. Første gang jeg prøvde den ble jeg faktisk litt engstelig for at den var for sterk for meg. Men jeg ga den et par sjanser til, og etter tre forsøk ble den en favoritt! Jeg ser virkelig forskjell på huden min før og etter. Den gir så fin glød!

EIR Cloudberry Vitamin C Serum –
Ok, folkens, nå er det bare å glede seg! Vitamin C serumet vårt er ikke lansert ennå (kommer forhåpentligvis i oktober), men den har hatt hedersplass på baderomshyllen min i noen måneder nå. Multeserumet gir fuktighet, glød og forebygger for tidlig aldring av huden. Alt jeg ser etter! I tillegg har den en fristende gulfarge som minner om smoothie. Den er gel-aktig i konsistensen og trekker raskt inn i huden. Litt magi på flaske, rett og slett!

Glossier Balm Dotcom (Mango) –
En god lip balm er et must i hverdagen, og jeg har flere av disse liggende rundt omkring. Det eneste minuset er at de er litt vanskelige å få tak i når man bor i Norge.

NAILBERRY neglelakk (Pomegranate Juice)
Jeg er trofast bruker av dette veganske neglelakk-merket. Lakken er lett å påføre, sitter godt, og fargene er superfreshe. (Litt farge på neglene er godt for humøret!) I tillegg liker jeg filosofien til NAILBERRY – at de er utviklet med respekt for helse og miljø.

EIR teamets favorittprodukter

Elle – Nettredaktør & SoMe-ansvarlig

EIR Blueberry Face Scrub
En skrubb er alltid deilig, og denne lyserosa rengjøringskremen inneholder skrubberkorn fra jojoba og cellulose som gir en spa-aktig følelse når du masserer den inn i huden. Jeg påfører skrubben i dusjen hver kveld.

EIR Cloudberry Enzyme Peeling
Jeg liker å føle umiddelbart at et produkt funker, og det er nok derfor jeg elsker Cloudberry Peeling. To korte minutter med denne multe-baserte ansiktspeelingen er alt som trengs for å vite at den virker. Det varmer og prikker på en positiv måte. Jeg kjenner at den renser og eksfolierer, og at huden min har fornyet seg.

EIR Rosehip Eye Cream
Denne snertne saken av en øyekrem ble min første EIR favoritt. Alt ved dette produktet er tilfredsstillende — den lille, søte tuben, som passer like godt inn i pennalet som i vesken, den spisse appliseringstuppen som gjør kremen enkel å påføre, og den deilige, tynne konsistensen som lar kremen trekke lett inn i huden.

Glossier Body Hero Daily Perfecting Cream
La oss begynne med emballasjen. Da jeg så kombinasjonen lyserosa og rød var jeg solgt. Heldigvis var innholdet like fresht som flasken! Denne favoritten fra Glossier (et merke både Nina og jeg er fan av) er utstyrt med plante ekstrakter og bittesmå, reflekterende partikler som gir huden en glitrende glød. Perfekt å smøre på nybarberte legger!

SAND & SKY Australian Pink Clay Porefining Face Mask
En liten, rosa krukke stappfull av detox fra Down Under. Denne ansiktsmasken fra det australske merket SAND & SKY rengjør og raffinerer porene — et luksuriøst tilskudd (når jeg har litt ekstra tid) i kveldsrutinen.

EIR teamets favorittprodukter

 

Erle – Intern

Avène Sun Face B-Protect solkrem ansikt SPF50+ 30ml
Dette er en farget solkrem for sensitiv hud. Den er hvit når den kommer ut av tuben, og blir farget når man smører den inn i ansiktet. Tidligere har jeg opplevd at andre fargede solkremer eller “transformerende” BB- og CC-kremer blir for mørke for min lyse hud. Det gjelder ikke denne! Den transformerte til riktig farge da jeg kjøpte den tidligere i vår, og gjør også det nå på slutten av sommeren. En favoritt!

Bumble and bumble Thickening Spray
Håret mitt blir glatt og flatt når det tørker etter vask, uansett om jeg føner eller lufttørker det. Denne sprayen løser begge problemene! Den gir håret mitt volum og tekstur, og er det eneste produktet jeg bruker i håret. Jeg er ikke i tvil om at jeg kjøper en ny flaske når denne til slutt går tom.

CLINIQUE Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate 48 ml
Dette produktet er verken en krem eller et serum, men en slags mellomting. Jeg pleier å bruke det når jeg kjenner at huden er litt ekstra tørr og jeg ikke har tid til en fuktmaske. Jeg bruker det etter et eventuelt serum, men før en fuktighetskrem.

EIR Oat Face Cream
Denne sommeren har huden min vært tørr og supersensitiv, og da har nattkremen til Eir vært redningen. Den er fuktgivende, og har, i motsetning til milde ansiktskremer jeg har kjøpt på apoteket, vært beroligende og ikke irritert huden min ytterligere.

 

LES MER: EIR teamets stelleguide for hud, hår og negler

Flere stories

0
Din handlekurv