Foto: Elle Fure
Skjønnhet 10 sep

Her er høstens beste ansiktsmaske!

Store strikkegensere og stearinlys hører høsten til, men med sesongskifte og kjølig luft kommer også tørr hud som trenger godt med fuktighet og pleie. Vår nye ansiktsmaske med mykgjørende oljer fra havre og raps gir huden din litt etterlengtet glød i høstmørket.

Av: Elle Fure

Sommerens late og lyse dager er forbi, og en frisk, men rå luft møter oss på morgenen når vi går ut døren. Og selv om en ny sesong er godt for sjelen, så er ikke overgangen alltid like snill mot kroppen. Ansiktshuden vår er tynn og følsom og bør derfor beskyttes ekstra godt mot kulden.

Eirs nye Oat Mask er utviklet for å gi tørr høsthud masse fukt og næring. Ansiktsmasken inneholder nemlig fuktighetsgivende glyserin, samt oljer fra havre og raps som er rike på naturlige steroler, omega fettsyrer og vitamin E. Alt dette bidrar til å hydrere og glatte ut huden. I tillegg er Oat Mask pakket full av rengjørende og pleiende mineraler som gjenoppretter hudens naturlige balanse etter den har vært utsatt for kalde høstdager.

Oat Mask hjelper huden å gjenfinne sin naturlige balanse etter den har vært utsatt for kalde høstdager.

Så hvordan bruke denne vidunderlige ansiktsmasken? Følg Eir-teamets tips under.

  • Som med alle ansiktsmasker, vil du få best resultat når du begynner med å gjøre huden mottakelig. Gå derfor i gang med en grundig rens. (Har du gått tom for ansiktsvask? Vår deilige Blueberry Cleanser egner seg utmerket for daglig rens.)
  • Når du har fjernet dagens sminke og annet smuss kan du prøve en peeling. Peeling forbereder huden ytterligere ved å fjerne døde hudceller og øke sirkulasjonen – noe som vil gjøre effekten av ansiktsmasken enda større.
  • Påfør Oat Mask på nyvasket ansikt og hals. Smør inn med sirkulære bevegelser og la masken sitte så lenge du vil. Vi anbefaler minst 25 minutter.
  • Skyll med vann eller tørk av ansiktsmasken med en fuktig klut.Tada! Den tørre høsthuden har forsvunnet.

 

 

x

Elle

Bli medlem og motta mer inspirasjon og flere skjønnhetstips gjennom vårt nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av.

Flere stories

0
Din handlekurv