EIR Rosehip Serum Foto: Emilie Tømmerberg
Skjønnhet 11 feb

Hvilken bestselger er best?

Er serum serum? Svaret er nei! Selv om begge serumene våre har blitt bestselgere har de ulike fordeler. Sjekk guiden under for å finne ut om Rosehip eller Cloudberry Vitamin C Serum passer best for deg.

Av: Elle Fure

Rosehip Serum

Er det fukt og glød du er ute etter er Rosehip Serum den rette ansiktsoljen for deg! Kort fortalt er dette fukt på flaske. Rosehip Serum inneholder oljer fra nype og havre som er naturlig rike på omega-3 og -6 og virker intensivt mykgjørende på tørr hud.

Dette supernæringsrike serumet er egnet for alle hudtyper — selv sensitive.

Rosehip Serum ble kåret til Beste Ansiktsolje under Costume Beauty Awards 2020, og er vår ambassadør Emilie Tømmerbergs personlige favoritt.

EIR Rosehip Serum

RELATERT: Vinner! Costumes skjønnhetsfavoritter 2020

RELATERT: Shop smart: Disse hudpleieheltene redder dagen på mer enn én måte

EIR Cloudberry Vitamin C Serum

Cloudberry Vitamin C Serum

Dersom du er opptatt av å utsette og redusere ansiktets aldringstegn, kan vi anbefale vårt nye Cloudberry Vitamin C Serum. Dette serumet kan nemlig forebygge for tidlig aldring av huden. Hvor magisk er ikke det?!

Cloudberry Vitamin C Serum drar nytte av multer sine aldringsbekjempende egenskaper og C-vitamins rolle i hudens cellefornyelse. C-vitamin har en utjevnende effekt på hudtonen, og gir den en frisk glød.

I likhet med Rosehip Serum, er Cloudberry Vitamin C Serum tilpasset alle hudtyper. Konsistensen på serumet er som en gel (i motsetning til Rosehip, som ligner mer på en olje). Den trekker raskt inn i huden og gir et matt resultat.

RELATERT: Slik ser du yngre ut lenger

BESTSELGENDE PRODUKTER

Flere stories

0
Din handlekurv