Foto: Camilla Abry
Skjønnhet 09 jan

Shop smart: Disse hudpleieheltene redder dagen på mer enn én måte

Her er trioen som legger grunnlaget for en grønnere hudpleiegarderobe

Av: Elle Fure

Konseptet «kapselgarderobe» har tatt moteverdenen med storm. Idéen om å få til mer med færre plagg som kan settes sammen til ulike antrekk og brukes om og om igjen gir mening. Det gjør oss lettere til sinns, samtidig som det letter på samvittigheten. En kapselgarderobe er nemlig bedre for miljøet og for brukskontoen.

Så hvorfor ikke benytte samme tankegang når det kommer til hudpleie? Ønsker du en mer bærekraftig og tilfredsstillende baderomshylle? Da er trikset enkelt: velg produkter som multitasker!

Det finnes flere produkter der ute som dekker mer enn ett behov, og tilrettelegger for at du kan å få til mer med mindre. I EIR sortimentet har vi tre hudpleiehelter som redder dagen på mer enn en måte. Her er trioen som legger grunnlaget for en grønnere hudpleiegarderobe.

BLUEBERRY FACE SCRUB

Visste du at vår Blueberry Face Scrub også kan brukes på leppene? Denne milde ansiktsskrubben inneholder naturlige skrubberkorn fra jojoba og cellulose som rengjør og fjerner døde hudceller – perfekt for tørre vinterlepper!

ROSEHIP SERUM

Rosehip Serum-et er ett av våre favorittprodukter nettopp fordi denne søte fersken-fargede flasken byr på mange muligheter. Her får du fukt til mye mer enn bare ansiktet. Er bena dine knusktørre om vinteren? Gjør som oss og smør noen dråper serum på nybarberte legger. Eller følg tipset til EIR-ambassadør Emilie Tømmerberg og tilfør Rosehip Serum til dine pudderprodukter for mer kremete og vintervennlige makeup-varianter. Et par dråper av denne næringsrike nypeoljen kan også gi glans til tørt og krusete hår.

BLUEBERRY CLEANSER

Med vår Blueberry Cleanser på baderomshylla kan du spare noen kroner — og oppbevaringsplass — på en sminkefjerner. Denne deilige moussen rengjør og pleier huden samtidig som den tar bort smuss og vannfast sminke. Husk å skylle godt med vann hvis du bruker rensemoussen til å fjerne øyensminke.

Bli medlem og motta mer inspirasjon og flere skjønnhetstips gjennom vårt nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av.

Flere stories

0
Din handlekurv