Slik får du sommerglød
Skjønnhet 23 mai

Slik får du sommergløden

Meteorologene melder om strålende hud! Slik sikrer du deg glød — uansett vær — i sommer og resten av året.

Av: Elle Fure

Det er lett å jukse seg til glødende hud. En kjærestetur til Marbella eller et par timer ved bassengkanten sammen med familien i Sør-Frankrike gjør susen. Men det er dyrt å reise. For ikke å snakke om så-og-si umulig i dagens Corona situasjon. Nei, utenlandsturer er ikke løsningen. Det er heller ikke flere lag med selvbruningskrem (selv om det frister etter en uendelig vinter og hittil skuffende vår).

Den gode nyheten er at sommergløden kan faktisk oppnås innenfor fedrelandets grenser. Og enda bedre: den er ikke væravhengig.

Slik sikrer du deg hud som skinner — hele året:

Slik får du sommergløden

Steg 1: Start med peeling

Peeling fjerner døde hudceller og øker sirkulasjonen i huden, slik at den blir glatt og glødende. Før du bruker peeling, er det viktig at du fjerner all sminke og renser huden godt. Deretter kan du påføre vår Cloudberry Enzyme Peeling. Den fungerer som en maske, så du trenger ikke massere den inn i ansiktet, slik du ville gjort med en skrubb. La peelingen virke i maks 2 minutter før du skyller den av.

Bruk peeling 1-2 ganger i uken, gjerne som en del av kveldsrutinen.

Obs! Vær forsiktig med peeling dersom du har sensitiv hud.

EIR Cloudberry Enzyme Peeling

Steg 2: Fortsett med toner

Har du aldri brukt toner før? Vi lover — det er ikke skummelt! Drypp litt toner på en bomullspad og bruk deretter sirkulære bevegelser for å massere den inn i huden. Ikke skyll av.

Vår Cloudberry Toner gir deg ekstra glød, i tillegg til at den gjør huden klar for å absorbere de glødgivende egenskapene til serumet som følger etter.

RELATERT: Hvorfor bruke toner?

EIR Cloudberry Toner

Steg 3: Avslutt med serum

C-vitamin er nøkkelen til strålende hud, siden det bekjemper og lysner det gustne, samt har en utjevnende effekt på hudtonen. Det kan til og med forebygge for tidlig aldring av huden! Vi tørr derfor påstå at vårt Cloudberry Vitamin C Serum rett og slett er glød på flaske.

Serum påføres etter toner, men før ansiktskrem (dersom du bruker dette). Du kan bruke serum så ofte huden din trenger det – både morgen og kveld.

RELATERT: Slik ser du yngre ut lenger

GLØDGIVENDE GODSAKER

Flere stories

0
Din handlekurv