Slik får du sommergløden Foto: Hinda Fahre
Bærekraft, Skjønnhet 18 nov

Slik ser du yngre ut lenger

EIR-gründer Nina Skalstad forklarer hvordan utsette hudens aldringstegn.

Av: Elle Fure

Å eldes er uunngåelig. Men i dagens samfunn, hvor det ytre ofte inngår i vårt selvbilde, kan det friste å ty til kjemiske behandlinger eller kirurgiske inngrep for å utsette hudens aldringstegn. Et ønske om å se yngre ut lenger er ingenting å skamme seg over — det er en bidragsyter til god helse dersom du går frem på en sunn og naturlig måte.

For EIR Scandinavia handler et friskt, ungdommelig utseende om å gi huden riktig næring — både innen- og utenfra.

– I EIR er vi opptatt av naturlig skjønnhet, at kvinner skal ha et sunt selvbilde, og at de skal omfavne den vakre unikheten de ble tildelt fra deres første tid på jord, sier gründer Nina Skalstad.

– «Ei din egen skjønnhet» er derfor vår kjerneverdi. For å hjelpe kvinner å bevare det flotte de har fått fra naturens side, har vi utviklet en serie med hudpleieprodukter som er stappfulle av superingredienser fra multer, nyper og blåbær.

EIR Cloudberry Toner
Foto: Hinda Fahre

Hudpleieserien inneholder ekstrakt fra multer, som er naturlig rike på Vitamin A, C og E. Vitamin C hjelper å forhindre for tidlig aldring av huden gjennom, blant annet, å beskytte og bevare hudens kollagen. C-vitamin har også en utjevnende effekt på hudtonen. Den kan lysne eksisterende pigmentflekker og arr, samt virke forebyggende mot pigmentering.

– 5 av våre 14 hudpleieprodukter er basert på multeekstrakt, forteller Skalstad.

Blant disse er Cloudberry Toner og Cloudberry Vitamin C Serum de nyeste produktene i EIR porteføljen.

EIR Cloudberry Vitamin C SerumEIR Vitamin C Serum
Foto: Hinda Fahre

Det nye Cloudberry Vitamin C serumet drar nytte av multer sine aldringsbekjempende egenskaper og C-vitamins rolle i hudens cellefornyelse.

– Siden produktene våre benytter seg av det beste naturen har å by på, prøver vi også å gi litt tilbake, sier Skalstad.

EIRs hudpleieserie er utviklet med tanke på miljøet, og flere av produktene er både Svanemerket og sertifisert av Ecocert COSMOS Natural. (Både Cloudberry Toner og Cloudberry Vitamin C Serum er sertifisert av begge ordningene.) I følge Skalstad skal EIR sine hudpleieprodukter være like naturlige utad som ingrediensene de har innad. Så godt det er mulig, går valget derfor alltid til miljøvennlig emballasje:

– Alle flaskene våre er laget av bioplast eller resirkulert plast. Det eneste unntaket er korken og forpakningen til Rosehip Serum. Vi jobber med å finne en mer bærekraftig løsning på dette, sier Skalstad.

produkter med multeekstrakt

0
Din handlekurv