Skjønnhet 04 nov

Vinner! Costumes Skjønnhetsfavoritter 2020

Folkets favoritt! EIRs Rosehip Serum ble kåret til Beste Ansiktsolje under Costumes Skjønnhetsfavoritter 2020.

Av: Elle Fure

Costumes lesere har stemt og talt! De har valgt vårt kjære Rosehip Serum som den beste ansiktsoljen blant de nominerte til Costumes Skjønnhetsfavoritter 2020. Hurra!

Emilie Tømmerberg EIR

Foto: Emilie Tømmerberg

Vi er selvfølgelig ikke overrasket over at Rosehip Serum stakk av med seieren. Her er seks grunner til at vi fra første stund har falt pladask for denne søte rosa flasken:

  1. Bedre fuktboost skal du lete lenge etter. Rosehip Serum inneholder, blant annet, oljer fra nype og havre som er naturlig rike på omega-3 og -6 og virker intensivt mykgjørende på tørr hud.
  2. Havreoljen i serumet har høye nivåer av ulike former for Vitamin E, som beskytter huden mot oksidativt stress fra miljøet og solens UV-stråler (men erstatter ikke SPF).
  3. Serumet kan blandes med puddersminke, dersom du ønsker en mer kremete foundation.
  4. Nydelig for stell av neglene! Smør et par dråper Rosehip Serum på hvert neglebånd, så blir de myke nok til å dytte tilbake.
  5. Slitte tupper? Noen dråper av denne næringsrike nypeoljen kan gi glans til tørt hår.
  6. Rosehip Serum er sertifisert av det nordiske miljømerket Svanen. Svanen stiller strenge krav til materialer, kjemikalier, energibruk og holdbarhet. Godt for huden — bedre for miljøet!

Flere stories

0
Din handlekurv