Vår historie

I EIR er vi opptatt av naturlig skjønnhet – både innad og utad. Vi vet hvor lett det er å drukne i havet av hud- og skjønnhetsprodukter der ute, og ønsker å bidra med et bedre valg. Et valg som føles bra både på innsiden og på utsiden. Et valg som er personlig, med produkter som er tilpasset dine behov. Målet vårt er å hjelpe deg bli ekspert på din egen skjønnhet!

Usikker på hvilke produkter som passer til deg? Da er du ikke alene. Prøv vår hudanalyse! Den gir deg en personlig anbefaling etter å ha analysert din usminkede selfie.

Vi er stolt av å stå bak en hudpleieserie som er naturlig, mer bærekraftig, og, selvfølgelig, mild og snill mot huden. Tiden for enten/eller er nemlig forbi. Vi vet at «naturlig» og «effektfullt» kan stå i samme setning. Produktene våre er stappfulle av superingredienser som finnes i den skandinaviske naturen. Og siden vi bruker det beste naturen har å by på, prøver vi også å gi litt tilbake. Vi har derfor utviklet produktene våre med omtanke for miljøet. Alle flaskene våre er laget av bioplast eller resirkulert plast. (Det eneste unntaket er korkene og forpakningen til serumet. Vi jobber med å finne en mer bærekraftig løsning på dette.) Alle forpakningene er resirkulerbare – også esken du får produktene levert i – og Rosehip Lip Balm og Rosehip Eye Cream kommer i FSC-sertifiserte kartonger.

0
Din handlekurv